-
Wyślemy: 12 grudnia (wtorek)
-
Ręcznik papierowy ZZ Katrin Plus Zig Zag 2 2 warstwy celuloza
- Kod produktu: 65968
- Producent: Katrin
- Dostępność: Produkt dostępny
-
Dodaj recenzję:
- Obserwuj produkt:
-
Historia ceny
- 250,59 zł 203,73 zł netto
-
Zamów teraz, wyślemy dziś!
Do wysyłki dziś zostało jeszcze:Jeśli złożysz zamówienie teraz, produkty wyślemy:
jutro o 14:00 12 grudnia (wtorek) o 14:00 0 szt. dostępne w magazynie, wyślemy: jutro o 14:00dziśgodz min sek
Ręczniki papierowe składane Katrin PLUS Zig Zag 2
- Materiał: celuloza
- Kolor: biały
- Dwuwarstwowy
- Gramatura: 2x18 g/m2
- Przeznaczone do kontaktu z żywnością
- Wymiary listka: długość 23,2 cm, wysokość 23 cm
- Ilość listków w kartonie: 3000
- Ilość listków w bindzie: 150
- Ilość bind w kartonie: 20
Ręczniki składanego Zig Zag 2 PLUS od wiodącego producenta papierów toaletowych oraz ręczników papierowych KATRIN charakteryzują się najwyższą jakością wykonania. Ręczniki zostały wykonane z dwóch warstw celulozy w kolorze białym.
Ręczniki KATRIN PLUS Zig Zag 2 idealnie nadają się do miejsc o dużym natężeniu ruchu. Doskonale sprawdzą się m.in. w:
- hotelach
- restauracjach
- szkołach i uczelniach
- placówkach medycznych
Ręczniki Zig Zag 2 mogą być stosowane w kontakcie z żywnością.
Parametry produktu
Ręczniki papierowe składane Katrin PLUS Zig Zag 2
- Materiał: celuloza
- Kolor: biały
- Dwuwarstwowy
- Gramatura: 2x18 g/m2
- Przeznaczone do kontaktu z żywnością
- Wymiary listka: długość 23,2 cm, wysokość 23 cm
- Ilość listków w kartonie: 3000
- Ilość listków w bindzie: 150
- Ilość bind w kartonie: 20
Ręczniki składanego Zig Zag 2 PLUS od wiodącego producenta papierów toaletowych oraz ręczników papierowych KATRIN charakteryzują się najwyższą jakością wykonania. Ręczniki zostały wykonane z dwóch warstw celulozy w kolorze białym.
Ręczniki KATRIN PLUS Zig Zag 2 idealnie nadają się do miejsc o dużym natężeniu ruchu. Doskonale sprawdzą się m.in. w:
- hotelach
- restauracjach
- szkołach i uczelniach
- placówkach medycznych
Ręczniki Zig Zag 2 mogą być stosowane w kontakcie z żywnością.
Zobacz | Opis | Pobierz |
---|---|---|
![]() |