sklep@ole.pl, +48 61 855 20 85

Ręczniki papierowe ZZ Katrin Classic Zig Zag 1 warstwa 4000 szt. biały makulatura

  • Kod produktu: 40216
  • Producent: Katrin
  • Dostępność: Produkt dostępny
  • Dodaj recenzję:
    0 z 0 opinii
  • 59,00 zł 72,57 zł brutto
  • Ilość:

Ręczniki jednorazowe Katrin Classic

  • Kolor: biały
  • Ilość warstw: 1
  • Ilość bind w kartonie: 20 szt.
  • Ilość listków w bindzie: 200 szt.
  • Ilość listków w kartonie: 20 bind x 200 listków = 4000 szt.
  • Rozmiar listka: 230 mm x 213 mm
  • Gramatura: 32 g/m2
  • Dopuszczone do bezpośredniego kontaktu z żywnością
  • Dopuszczony do kontaktu z żywnością
  • ISO9001

Uwaga! Do każdego ręcznika Katrin należy dobrać odpowiedni dozownik marki Katrin. Zobacz w zakładce "Do kompletu". 

Papierowy biały ręcznik jednorazowy składany o wysokiej absorpcji i wytrzymałości. Stosowanie ręczników w odpowiednim podajniku marki Katrin zapewnia podawanie po jednym listku, co jest higieniczne i znacznie zmniejsza zużycie. Dopuszczony do bezpośredniego kontaktu z żywnością. Papierowy ręcznik jest odpowiedni do miejsc o średnim i wysokim natężeniu ruchu.

 Nadaje się do kontaktu z żywnością

Parametry produktu

Ręczniki jednorazowe Katrin Classic

  • Kolor: biały
  • Ilość warstw: 1
  • Ilość bind w kartonie: 20 szt.
  • Ilość listków w bindzie: 200 szt.
  • Ilość listków w kartonie: 20 bind x 200 listków = 4000 szt.
  • Rozmiar listka: 230 mm x 213 mm
  • Gramatura: 32 g/m2
  • Dopuszczone do bezpośredniego kontaktu z żywnością
  • Dopuszczony do kontaktu z żywnością
  • ISO9001

Uwaga! Do każdego ręcznika Katrin należy dobrać odpowiedni dozownik marki Katrin. Zobacz w zakładce "Do kompletu". 

Papierowy biały ręcznik jednorazowy składany o wysokiej absorpcji i wytrzymałości. Stosowanie ręczników w odpowiednim podajniku marki Katrin zapewnia podawanie po jednym listku, co jest higieniczne i znacznie zmniejsza zużycie. Dopuszczony do bezpośredniego kontaktu z żywnością. Papierowy ręcznik jest odpowiedni do miejsc o średnim i wysokim natężeniu ruchu.

 Nadaje się do kontaktu z żywnością

Pobierz